Σ.Υ.Τ.Π. πρώην ΕΤΒΑ
Αρχική σελίδαΙστορικό - Δ.Σ.ΑνακοινώσειςΔημοσιεύσειςΠολιτιστικά - ΚάμπινγκΝομοθεσία - Σύνδεσμοι
Σύλλογος Υπαλλήλων Τραπέζης Πειραιώς πρώην ΕΤΒΑ
Πολιτιστικά
Κάμπινγκ
Ετήσιος χορός 2009
Ετήσιος χορός 2010
Εκδρομή Αγγλία - Σκωτία
Εκδρομή Αγγλία - Σκωτία
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όσοι δεν ήρθατε στην εκδρομή του Συλλόγου μας στην Αγγλία – Σκωτία (4-10 Ιουλίου 09) απλά χάσατε…, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Μην πτοείσθε όμως, γιατί ο Σύλλογός μας σχεδιάζει να διοργανώσει στο μέλλον και άλλες συναρπαστικές αποδράσεις, όπως άλλωστε κάνει σε σταθερή βάση.
Η εκδρομή μας στην Αγγλία, Σκωτία και τα Χάιλαντς ήταν μια εκδρομή πλούσια σε εμπειρίες αφού διανύσαμε περίπου 2.000 χλμ σε Βρετανικό έδαφος, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό το μεγαλύτερο μέρος του Μεγάλου Νησιού και γνωρίζοντας ένα μεγάλο μέρος της επαρχίας, αλλά και πολλές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πόλεις.
Φεύγοντας για το ταξίδι είχα την εντύπωση ότι η επαρχία του Νησιού θα ήταν μάλλον επίπεδη και ανιαρή. Ευτυχώς όμως διαψεύστηκα πλήρως και μπορώ να πω ότι η φύση στην Αγγλική και Σκωτσέζικη επαρχία είναι ιδιαίτερα όμορφη και γραφική, με πολλές εναλλαγές, λόφους, λίμνες, ποταμάκια και άφθονο πράσινο παντού… Ιδιαίτερη εικόνα που μας έμεινε στο νου, τα άπειρα γελάδια και πρόβατα να βόσκουν στα καταπράσινα λιβάδια της επαρχίας.
Από τις υπόλοιπες εμπειρίες τι να πρωτοθυμηθούμε άραγε…; Τις εξαίσιες Αγγλικές λίμνες ή τα γραφικότατα Τσέστερ και Γιόρκ. Τις γοητευτικές πανεπιστημιουπόλεις Οξφόρδη και Κέμπριτζ; Το κουκλίστικο Εδιμβούργο ή τα απόκοσμα Χάιλαντς; Τη γευστική εμπειρία των χάγκις ή τη Σκωτσέζικη βραδιά. Την εμπειρία της απόσταξης του ουίσκι ή τα εξαιρετικά μάλλινα της Σκωτίας;
Όσο για το πολυεθνικό και επιβλητικό Λονδίνο, μια μητρόπολη για όλα τα γούστα καλύτερα να μην πούμε τίποτα περισσότερο…
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκ μέρους του Συλλόγου μας, όλη την ομάδα της εκδρομής για την εξαιρετική συμπεριφορά και συνέπειά της, τον εξαιρετικό συνοδό μας, τον Πέτρο και τέλος το πρακτορείο Marathon για την άψογη οργάνωση της εκδρομής.
 
Στέλιος Καλαϊτζάκης